керівник проєкту ProCheese компанії ARDIS GROUP
6 нових трендів сирної культури в 2021 році
засновник ФГ «Акант» (Херсонська обл.)
Чому якість української цибулі не дотягує до європейської?
директор державної установи «Офіс з просування експорту»
Як пандемія вплинула на споживчі вподобання різних поколінь
генеральний директор «УкрАгроКонсалт»
Фінал аграрного року та прогнози ринку 2020/21
економіст департаменту технічного співробітництва Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (ФАО)
Виграшні позиції: яка плодоовочева продукція цікава Китаю
заступник міністра юстиції України з питань державної реєстрації
Запуск ринку землі: подбати про оформлення документів
президент УЗА
2021 рік: головні тенденції зернового ринку
аналітик асоціації «Ягідництво України»
Диверсифікація продажів, або Як пандемія змінила канали збуту