В Україні зросло виробництво замороженої яловичини і телятини майже на 40%

29 червня 2021, 15:05 2155

У січні-травні в Україні виробництво замороженої яловичини і телятини зросло на 39,2% у порівнянні з січнем-травнем 2020 р., — до 5,5 тис. т.

Про це свідчать дані Державної статистичної служби.

За даний період загалом в Україні виробили 18,95 тис. т яловичини і телятини.

Зокрема, 12,9 тис. т свіжої чи охолодженої яловичини і телятини у вигляді туш, напівтуш, четвертин необвалених. Це на 23,7% менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Ще 554,5 т припадає на відруби свіжої чи охолодженої яловичини і телятини, що на 11% більше, ніж за п’ять місяців 2020 року.