Виділення дотацій за побудовані ферми і елеватори відклали до грудня

29 жовтня 2019, 12:16 1800

Комісія Міністерства аграрної політики не змогла у вересені 2019 р. розглянути документи, подані агровиробниками за програмою отримання часткового відшкодування вартості тваринницьких об'єктів та об'єктів із зберігання та переробки зерна.

Про це йдеться у повідомленні Інформкційно-аналітичного порталу АПК України.

Як відомо, відповідно до Порядку використання коштів суб'єкти господарювання подають заявки та відповідні документи тричі на рік (травень, вересень, грудень).  

«У зв'язку з відсутністю кворуму комісії Мінагропроду у вересні місяці, документи, надіслані для отримання державної підтримки за вказаними напрямами у період з 5 травня по 5 вересня, не були розглянуті», — пояснюється у повідомленні.

Третій період приймання заявок та документів до них за цими напрямами підтримки триває до 5 грудня, а наступне чергове засідання комісії відбудеться з 5 по 15 грудня поточного року.

«На цьому засіданні будуть розглянуті усі документи, які надійшли до 5 вересня і ще надійдуть до 5 грудня», — додає урядовий портал.

Крім того, до 5 листопада триває прийом документів для отримання часткового відшкодування вартості племінних тварин та генетичних ресурсів. Засідання комісії відбудеться з 5 по 15 листопада.