В Україні дослідили ринок органічної плодоовочевої продукції

19 вересня 2019, 12:32 2334

В Україні презентували видання першого дослідження ринку виробництва органічних ягід, фруктів і овочів — тенденцій, реальної ситуації та прогнозів розвитку ринку.

Як повідомили ініціатори проведення дослідження — Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP), дана робота дає повну картину динаміки ринку, його проблем і можливостей, розвіює міфи про органічне виробництво, які гальмують розвиток галузі.

Дослідження провели спільно три проекти, які діють на органічному ринку України: сертифікаційний орган «Органік Стандарт», навчальний і консультаційний проект Organic Business School та Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP).

Видання складається з двох частин: фактичні цифри та виміри ринку від «Органік Стандарт» (обсяг ринку, кількість виробників, обсяг виробництва по різних культурах, обсяг експорту); аналіз даних від досвідчених практиків ринку, експертів та кількісне опитування операторів ринку, які провели та зібрали Organic Business School та UHBDP.

Повну версію матеріалу читайте в нашій рубриці ORGANIC STYLE