УКАБ Агротехнології. СТЕП. Польовий формат масштабується на регіони

15 червня 2021, 13:07 2285

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» спільно з агенцією UCABevent проведуть першу регіональну подію проєкту «УКАБ Агротехнології» в Кіровоградській області.

Про це йдеться в повідомленні організаторів. 

«Децентралізація події «УКАБ Агротехнології» забезпечить диференціацію порівняльних демонстрацій: зміна кліматичної зони веде до зміни застосовуваної технології. Регіональна подія у степовій зоні — це тільки перший крок в розширені проєкту», — коментують в UCABevent.

Під час демопоказів у роботі будуть продемонстровані: зернозбиральні комбайни, перевантажувачі зерна та зерновози, сівалки та посівні комплекси, розкидачі мінеральних добрив, самохідні та причіпні обприскувачі, всі типи ґрунтообробної техніки.

В рамках одноденної регіональної польової події у форматі демонстрацій техніки та агротехнологій буде залучено 300+ агровиробників, виставкова зона статичних експозицій, новинок техніки, ресурсів, систем точного землеробства, тематичні майстер-класи, семінари та тест-драйви, 6+ годин нетворкінгу, шоу дронів та цікаві розіграші.

  • Коли: 13 липня 2021 року
  • Час проведення: 09:00-14:00
  • Де: АгроВіста (м. Олександрія, Кіровоградська обл.)
  • GPS-координати: 48.6744370, 33.0572060

Більше про агрегати в польовій демонстрації за посиланням 

Участь у заході безкоштовна. Попередня реєстрація обов’язкова.