ПриватБанк знижує комісію на фінансовий лізинг для бізнесу

26 липня 2021, 12:29 2820

ПриватБанк в рамках акції «Успішний бізнес. Фінансування за програмою «Фінансовий лізинг» знижує комісію зі стандартних 0,5–1,5% до 0–1%.

«Акція дає можливість придбати необхідний транспорт, спецтехніку, в тому числі йсільгосптехніку, а також придбати краще авто найбільш популярних брендів на вигіднихфінансових умовах: лізинг зі зниженою комісією, ставка — від 0,01% річних за партнерськими програмами без прихованих комісій і переплат», — йдеться в повідомленні ПриватБанку.
 
Для сільгоспвиробників пропонується сільгосптехніка в лізинг строком до 5 років та адаптований графік погашення з урахуванням сезонності бізнесу.
 
Відзначається, що акція «Успішний бізнес. Фінансування за програмою «Фінансовий лізинг» триває з 26 липня до 15 серпня 2021 року. Щоб отримати пільгову ставку за програмою «Фінансовий лізинг», юридичній особі чи підприємцю потрібно подати заявку для участі в акції та заявку на оформлення у зазначені терміни для отримання попереднього рішення.
 
В ПриватБанку звертають увагу, що учасникам акції потрібно надати мінімальний пакетдокументів і гарантовано отримати швидке рішення щодо фінансування під найнижчі відсоткові ставки.
 
На лізинг зі зниженою комісією на 0,5% можуть розраховувати юридичні особи та підприємці за умови: якщо до старту акції (26 липня 2021 року) за останні 30 днів вони не подавали заявку на оформлення; не мають заявки на оформлення, яка була подана до старту акції; мають достатні фінансові показники для отримання фінансового лізингу.
 
Заповнити заявку для участі в акції «Успішний бізнес. Фінансування за програмою «Фінансовий лізинг» можна за посиланням.