На Волині зарплати в сільському господарстві сягають 70 тис. грн на місяць

15 липня 2021, 14:25 3982

В сільгосппідприємстві «Городище» Волинської області найближчим часом планують досягнути і перевершити рівень польських зарплат, аби люди не їхали на чужину в пошуках кращого життя, а могли забезпечити свій добробут на рідній землі.

Про це у своєму дописі повідомив голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

«Успіх підприємства — це високі зарплати його працівників. За таким показником справді успішним є сільгосппідприємство «Городище», де зарплати окремих працівників сягають 70 тис. грн», — стверджує Григорій Недопад.

За словами керівника підприємства «Городище» Анатолія Никонюка, нині підприємство має достатньо техніки, аби не тільки обслуговувати свої поля, але й надавати в оренду свої машини. Щодоби тут продають 17 т молока. Є 4 ферми, на яких працює більше 100 робітників, 10 тис. га землі. На полях Городищенської громади працює 13 зернозбиральних комбайнів та 23 трактори.

«Наведені цифри підтверджують, що майбутнє Волині та України — за розвитком сільського господарства. Багатство українців — у землі, й вже зараз з'являються сільгосппідприємства, які стають опорою громад, де місцеві мешканці мають високі зарплати, а перспективи розвитку дійсно безмежні», — зазначає Григорій Недопад.