Львівська майстерня шоколаду розробила лінійку цукерок із бобовими

02 грудня 2019, 16:31 2561

Продукти з бобових стали акцентом цьогорічної міжнародної конференції «Майбутнє бобових», де відразу кілька компаній представили низку продуктових новинок.

Про це розповіла президент «Співтовариства виробників і споживачів бобових України» Антоніна Скляренко в рамках міжнародної конференції «Майбутнє бобових».

«Львівська майстерня шоколаду спеціально до заходу розробила лінійку цукерок, до складу яких входять бобові, — це «Праліне з нутом», «Трюфель з червоною сочевицею» та «Вояж з чорною квасолею». Також компанією Arbel було презентовано новий продукт на ринку — макарони із нуту та сочевиці. А завдяки найбільшому гравцю з переробки бобових в Україні — компанії Аkyurek — ми не маємо надлишку червоної сочевиці, адже вона вся переробляється цією компанією», — відзначає Антоніна Скляренко.

За її словами, бобовий ринок — це сфера нових можливостей для України, яка буде зростати, однак його потенціал і досі повністю не розкритий як виробниками, так і споживачами.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua