Ліссітса і Дубілет оголосили про старт онлайн-маркету землі

24 червня 2021, 09:36 4548

Президент асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» Алекс Ліссітса та співзасновник monobank, бізнесмен Дмитро Дубілет оголосили про запуск онлайн-маркету землі «Доброзем».

Про це вони зазначали в соціальних мережах. 

«Основна ідея «Доброзему» — дати людям можливість чесно і прозоро купити або продати земельну ділянку. Розуміючи, що у багатьох власників землі можуть з'явитися труднощі при підготовці документів, команда «Доброзему» готова допомогти з їх перевіркою та, за потреби, проконсультувати, що і де потрібно доробити», — зазначив Алекс Ліссітса. 

У свою чергу Дмитро Дубілет додає, що реалізація Ідеї виявилася дуже непростою. 

«По-перше, процес купівлі/продажу землі виходить в нашій країні досить заплутаним. У ньому задіяні нотаріуси, банки, оцінювачі, орендарі з пріоритетним правом викупу... Ми детально опрацювали цей процес, і наша служба підтримки буде активно допомагати продавцям на всіх його етапах. По-друге, ми інтегрувалися з безліччю систем, наприклад, з системою супутникових знімків. По-третє, ми розуміємо, що власниками землі часто є жителі села у віці. Тому ми розвиваємо мережу наших представників у регіонах, які будуть допомагати продавцям на всіх етапах», — констатує він.