Голову Держпродспожислужби призначать без конкурсу

09 липня 2020, 16:58 3684

Голову Державної служби з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів призначать без проведення конкурсу.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні Кабінет міністрів України (№ 825-р від 08 липня 2020 р.).

«Погодитися з пропозицією Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Петрашка І. Р. щодо необхідності призначення на вакантну посаду Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів шляхом укладення контракту про проходження державної служби», — йдеться у документі.

Також зазначається, що Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігоря Петрашка визначено уповноваженою особою для проведення співбесіди в установленому порядку.


Для довідки: в листопаді 2019 року мав відбутися конкурс на посаду голови Держпродспожислужби. Однак пізніше він був відкладений. Результати конкурсу так і не були оголошені.

Як повідомляли джерела AgroPortal.ua на цю посаду претендують екс-глава Держпродспожислжби в 2015-16 рр. Сергій Глущенко, керівник «Національної аграрної компанії», СТОВ «Бєлінське», СТОВ «Васюти» Геннадій Гадзовский і діюча т.в.о. голови Госпродпотребслужбі Ольга Шевченко.