Вінниччина збере аграріїв на агропромислову виставку з демопоказами

20 липня 2021, 13:25 2790

В агропромисловій виставці «АГРО-Вінниця» візьме участь близько 200 українських виробників та дилерів сучасної сільськогосподарської техніки. Учасники презентуватимуть нову техніку та устаткування не лише на стендах, а й в справжніх польових умовах під час демопоказів.

Про це повідомляють організатори виставки «АГРО-Вінниця».

Відзначається, що на виставці буде представлена широка лінійка сільськогосподарської техніки та устаткування від найвідоміших виробників та дилерів. Більше того, в рамках «АГРО-Вінниця» відбудуться видовищні демопокази на ґрунті, який не оброблявся більше 3-х років. Це дасть змогу оцінити ґрунтообробну техніку при найскладніших умовах та обрати кращих із кращих.

Також лише під час виставки сільгоспвиробники зможуть придбати техніку за спеціальними комерційними пропозиціями.

Новини аграрного ринку, сучасні тенденції, консультації щодо отримання державної підтримки можна буде почути під час ділових заходів — тематичних форумів і конференцій. Участь у діловій програмі «АГРО-Вінниця» візьмуть представники профільних міністерств, асоціацій, бізнесу та міжнародні експерти. 

Крім того, на учасників і усіх відвідувачів чекають приємні сюрпризи, а саме: кулінарний фестиваль вуличної їжі, тематичні фотозони, концертно-розважальна програма.


Для довідки: агропромислова виставка «АГРО-Вінниця» відбудеться з 7 по 9 вересня на території аеропорту «Вінниця». Організовує виставку ТОВ «ТД «Промфінінвест» — організатор найбільшої агропромислової виставки в Україні — «АГРО». Зареєструватися