В Україні презентовано найбільший розкидач органічних добрив

21 червня 2018, 11:05 4679

Компанія Holmer вперше в Україні презентувала на International Field Days Ukraine 2018 розкидач органічних добрив Terra Variant, який вважається найвисокопродуктивнішим самоходним шасі в світі.

Про це в ексклюзивному коментарі AgroPortal.ua розповів менеджер з продажу техніки Holmer в Західній Україні Олег Одижинський. 

«Це самохідна і повністю автоматична машина. Її особливістю є внесення органічних добрив в ґрунт з одночасним заглибленням їх на встановлену глибину оператором», — розповідає представник компанії Holmer. 

За словами Олега Одижинського, об’єм бункера розкидача Terra Variant — 21 куб, і це є найбільшим об’ємом серед усіх аналогічних машин. 

«Ще однією особливістю даного розкидача добрив є його рух по полю крабовим ходом, що дає змогу мінімізувати навантаження на ґрунт. Більша тягова потужність і великий обсяг перевезення в однаковій мірі підвищують продуктивність і щадять ґрунт» — розповідає Олег Одижинський.

 

 Для українських цукровиків компанія Holmer запропонувала навантажувач цукрового буряку Terra Felis 2. 

«Машина грузить цукровий буряк швидко і з якісним очищенням. Також дозволяє заощаджувати на пальному, адже витрати на 1 га складають близько  0,3-0,4 л.  При цьому за добу машина може загрузити близько 700 тонн цукрового буряку», — уточнює Олег Одижинський. 

Навантажувач Terra Felis 2 має 10-метровий прийомний стіл, стріла — 15 метрів, яка за потреби може висуватися в бік і підніматися на висоту 6 метрів. 

Вартість Terra Felis 2 в мінімальній комплектації складає 500 тис. євро.


 Людмила Лебідь, AgroPortal.ua