Український виробник пропонує виробництво пружин для сільгосптехніки

13 жовтня 2021, 16:21 4415

До комплектації будь-якої сільгосптехніки входить така обов'язкова складова як пружина, й від її якості та міцності залежить робота машини.

Про це повідомляють фахівці компанії-виробника пружин в Україні — ПП Пружина.

Повідомляється, що ПП Пружина за 15 років діяльності з невеликого виробничого підприємства виросло до найбільшого виробника і зарекомендувало себе як надійний партнер у сфері виготовлення пружин, що працюють на стиснення і на розтягування.

«Сьогодні ПП Пружина — успішна компанія, яка є лідером з виготовлення пружин в Україні. Головний секрет успіху виробника пружин полягає в інвестиціях та інноваційних розробках», — відзначають у компанії.

Крім того, ПП Пружина співпрацює як з великими підприємствами, так і з маленькими компаніями, виконуючи індивідуальні замовлення в найстисліші терміни.

У компанії розповідають, що пружини стиснення виготовляються циліндричної гвинтової форми і проходять термічну обробку. Характерно, що на заводі можуть виготовити пружини стиснення за кресленням замовника, за зразком, за розмірами. Зробити розрахунок пружин стиснення можна тут.

Пружини розтягування мають суцільну навиту частину, з відгинами гачків, зачепів, кілець. Для цього виробник використовує німецькі зачепи. Зробити розрахунок пружин розтягування можна на цій сторінці.

У компанії також відзначають, що всі вироби заводу відрізняються високою точністю виконання будь-яких видів пружин. Зробити замовлення на виготовлення пружин або купити пружини в наявності можна безпосередньо у виробника.


Тел: +38 (097) 5092749, +38 (067) 9118015
E-mail: [email protected]
https://prughina.com.ua/