Українські аграрії вже придбали у Цеппелін сотню тракторів Fendt

11 травня 2018, 13:43 4657

Фермерське господарство «Шиленка Олександра Івановича» (Харківська область) придбало трактор тисячної серії який став сотим проданим трактором бренда Fendt компанією «Цеппелін Україна».

Як говориться у повідомленні компанії, сотим трактором від «Цеппелін» стала унікальна модель із нової лінійки виробника — Fendt 1038 Vario.

Керівник господарства Олександр Шиленко наголошує, що при виборі нового трактора в господарстві виходили із декількох критеріїв.

«Я хотів, щоб комплектуючі були вироблені не деінде, а в Німеччині. Я маю із чим порівнювати, і для мене важливо, щоб трактор працював, а не стояв. Щоб постійно був у повній готовності. Нам коли привезли цю машину, я сів в кабіну — і поїхав відразу у поле! Запас міцності у нашого трактора повинен бути таким, щоб ми його через 7 років продали у хорошому стані, собі купили новий Fendt, а ті люди, які у нас купили попередню машину ще на ньому відробили років сім!», — сказав він.

Як зазначається, новий Fendt 1038 Vario цієї весни на Харківщині показав себе із найкращого боку, відпрацювавши поки що 250 мотогодин.

«Він упевнено «відходив» із 24-рядною сівалкою, показавши витрату пального на рівні 3,19 л. На дискуванні виходить приблизно 4 л, на культивації — так само. Цьому сприяє унікальний 6-циліндровий низькообертовий двигун MAN, об»ємом 12,4 л, який дає змогу виконувати більшість трудомістких операцій на мінімальних чи середніх обертах», — підкреслили в компанії.

На випробуванні машина чудово показала себе із 9-корпусним плугом, так само як і на культивації та дискуванні поля, буквально не «відчуваючи» дискової борони на швидкості 12-14 км/год.