Цеппелін Україна стала офіційним дистриб'ютором KUHN

02 вересня 2021, 17:31 2681

Компанія «Цеппелін Україна» з 1 вересня 2021 р. стала офіційним представником бренду KUHN в Черкаській, Кіровоградській, Донецькій та Луганскій  областях с представництвами по всій Україні.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«KUHN — це понад 190 років досвіду виробництва сільськогосподарської техніки, яка збільшує продуктивність та ефективність робіт як для малих фермерських господарств, так і для великих агрохолдингів», — підкреслили в «Цеппелін Україна».

Як зазначається, унікальний досвід та навички кваліфікованих працівників дозволяють створювати сучасну техніку, яка за якістю випереджає конкурентів, адже над кожною продуктовою лінійкою техніки KUHN працюють вузькопрофільні спеціалісти.

«Компанія KUHN має неймовірний досвід у таких ключових сферах як ливарне виробництво, кування, різання/обробка, монтаж тощо. Разом з постійною модернізацією виробництва та нарощуванням виробничих потужностей такий досвід забезпечує багаторічне процвітання компанії», — додали в «Цеппелін Україна».

Так, буде представлена така сільгосптехніка KUHN: плуги; дискові агрегати; сівалки; розкидачі добрив; обприскувачі; подрібнювачі; техніка для заготівлі кормів та тваринництва.