Цеппелін постачає обприскувачі за індивідуальним замовленням Agrifac

02 серпня 2021, 14:43 2562

Компанія «Цеппелін Україна» спільно з партнером — виробником обприскувачів Agrifac — в рамках польової події «УКАБ Агротехнології 2021. ЦЕНТР» провела демонстрацію високотехнологічного обприскувача Condor.

«Як показують тенденції українського агробізнесу, останнім часом найбільшої популярності набувають самохідні обприскувачі, адже сільгоспвиробникам важливо не лише якісно посіяти, але й зберегти посіви. Технології, якими оснащені обприскувачі Agrifac, дозволяють це зробити в повній мірі», — зазначає торговий представник компанії Agrifac Ігор Поліщук.

Обприскувач Condor має двометровий кліренс, ширина колії — 2,25-3,05 м. «При потребі, наприклад при роботі на злакових культурах, щоб зробити його ширшим, можна вивернути диски назовні, Також машина має опцію MountainMasterPlus, яка дозволяє витримувати обприскувач рівно відносно поверхні ґрунту, відповідно, штанга теж працює відносно поверхні», — розповідає Ігор Поліщук.

За його словами, технологія виробництва обприскувачів компанією Agrifac є унікальною, оскільки на заводі не випускають стокових машин, кожна машина — індивідуальна.

«Маємо багато опцій на вибір. Починаючи з двигуна, який може бути потужністю від 210 до 289 к.с., бака об’ємом 4 або 5 тис. л, штанги довжиною від 24 до 48 м. Комплектація та підбір комплектуючих — все індивідуально, включаючи навіть колір дисків», — зазначає Ігор Поліщук.

Він додає, що машина розкладає 36-метрову штангу за 15-20 секунд. Також обприскувач може ефективно працювати при поривах вітру 15-16 м/с. Condor оснащений такими корисними опціями як: зміна розміру краплі незалежно від норми внесення; DynamicDosePlus, що визначає індивідуальне дозування норми на кожну форсунку; інноваційна розробка AiCPlus — це система камер для ідентифікації бур'янів серед культурних рослин.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua