Виробник сільгосптехніки: В Україні відсутній якісний метал

11 вересня 2018, 16:47 3181

В Україні відсутній якісний метал і для виробництва техніки вітчизняна компанія VELES AGRO використовує борвмісну шведську сталь. 

Про це інформує керівник департаменту маркетингу та розвитку компанії VELES AGRO Наталія Коваленко.

За її словами, є також елементи, які компанія не виробляє, а у переважній більшості закуповує імпортні, оскільки прерогативою виробництва є якість та міцність агрегатів. 

«Питання розвитку металургійної бази в Україні, для нас як виробників залишається відкритим. На меті виробництва, безсумнівно, є питання його нарощення, оскільки ми завжди намагаємося бути у тренді сучасних технологій, які допомагають аграріям отримати найкращі результати у їхніх умовах. 2018 рік демонструє попит на класичні зразки машин: оборотні плуги, зернові сівалки, глибокорозпушувачі, культиватори та разом з тим гостру зацікавленість отримали агрегати смугового обробітку ґрунту Strip-Till  та агрегати вертикального обробітку ґрунту Verti-Till», — констатує Наталія Коваленко, інформує «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ).

Географічна карта експорту VELES AGRO охоплює країни Азії, Східної та Західної Європи, Африки, Австралії.


Для довідки: VELES AGRO є виробником багатофункціональної сільськогосподарської ґрунтообробної та посівної техніки з високими стандартами якості, враховуючи сучасні та економічно ефективні технології.

На сьогоднішній день під маркою VELES AGRO серійно випускаються: комбіновані та універсальні ґрунтообробні агрегати; важкі та компактні дискові борони; зернові механічні та сівалки точного висіву; культиватори; відвальні та оборотні плуги; глибокорозпушувачі; агрегати смугового обробітку ґрунту STRIP-TILL; тракторні маніпулятори.

Спектр запасних частин, що виготовляються на заводі, до ґрунтообробної та посівної техніки вітчизняного та іноземного виробництва перевищує 5 тис. найменувань.