Оновлені агрегати KUHN на виставці ІнтерАГРО 2018

01 листопада 2018, 13:41 2667

Самохідний обприскувач Kuhn Stronger 4000 і сівалка точного висіву MAXIMA 3 TRR привернули особливу увагу відвідувачів на майданчику компанії «КУН-Україна» під час виставки «ІнтерАГРО 2018», що відбувалася у Києві з 30 жовтня по 1 листопада.

«Аграрії оцінили нові особливості цих агрегатів, — розповідає менеджер з регіонального розвитку компанії «КУН-Україна» Олександр Соловей. — Зокрема, штанга обприскувача стала алюмінієвою, як у причіпних обприскувачах, і ширина її захвату сягнула 36 м. На тисячу літрів збільшився об’єм баку з нержавіючої сталі — тепер він працює з 4 тис. л робочої рідини. Двигун став потужнішим — 285 к.с.».

Олександр Соловей, менеджер з регіонального розвитку компанії «КУН-Україна»
Олександр Соловей, менеджер з регіонального розвитку компанії «КУН-Україна»

Конструктори також попрацювали над тим, щоби удосконалити умови роботи механізатора в кабіні. Стало більше ступенів захисту від впливу шкідливих речовин.

«Нова модель обприскувача особливо запитувана крупними господарствами, — говорить Олександр Соловей. — Кілька машин уже працюють на півдні України, зокрема в Одеській області, де оцінили їхню потужність та більшу продуктивність.

Переконаний, прихильникам новітніх технологій ми і надалі зможемо пропонувати нові машини преміального класу, адже KUHN придбав завод самохідних обприскувачів ARTEC у Франції.

При цьому на ринку залишаються і попередні моделі, які чудово зарекомендували себе в Україні. Можемо задовольнити різні вимоги аграріїв».

Менеджер також звертає увагу на особливості нової причіпної сівалки точного висіву MAXIMA 3 TRR.

Зокрема, у ній змінено конструкцію навіски секції, концепцію рами. Крім того, збільшено бак на добрива. Для ефективнішої роботи у посушливих умовах покращено систему прикочування.

«Наші клієнти очікують якомога більше можливостей для роботи за системою точного землеробства. У новій сівалці є змога підключити електропривід у висівних секціях, а значить — точніше висівати зі змінною нормою висіву. Варіанти електрорегулювання, так званий секшн контроль, суттєво допоможе економити дорогий посівний матеріал, щоби не висівати зайвого», — уточнює менеджер компанії.

Також він звертає увагу на те, що модель MAXIMA 3 TRR стала швидшою за своїх попередниць і демонструє високу продуктивність на 12-14 км/год. Ринок показує, що як в Україні, так і загалом у світі є попит на такі ефективніші машини при конструктивно однакових габаритних розмірах.

Павільйони нової локації «ІнтерАГРО» достатньо зручні. Тут можна продемонструвати техніку для клієнтів у будь-якому ракурсі, — говорять на майданчику «КУН-Україна». Відзначають, що відвідувачі цієї спеціалізованої виставки тепер приїздять до столиці не стільки просто отримати інформацію, скільки вже чітко попрацювати із конкретним замовленням для себе.

 Джерело фото: Facebook//KUHN-Ukraine

«Ми як виробники техніки постійно контактуємо з аграріями, розповідаємо про нові технології та конструктивні особливості наших агрегатів, — говорить Олександр Соловей. — На виставку наші клієнти вже їдуть із конкретним прицілом. Деякі машини одразу з виставкового майданчика поїдуть у господарства».


Ірина Садова, AgroPortal.ua