Думка: Мінітрактор — конкурент звичайному за ціною та виконаною роботою

20 грудня 2019, 09:52 4292

Мінітрактори не такі величезні, як звичайні, а функціонал у них майже такий самий. Головна перевага мінітрактора — ціна. За кілька років він повністю окупить свою вартість.

Про це йдеться в повідомленні компанії «Агро-Альянс».

«Зараз на ринку з'явилося багато доступної техніки, яка відмінно справляється з поставленими завданнями. Наприклад — садовий трактор райдер — найменший з усіх представлених видів мінітракторів. Завдяки своєму невеликому розміру мінітрактор може маневрувати між кущами і деревами. Ним можна стригти газони, прибирати сіно. Взимку райдер впорається з прибиранням снігу», — зазначають у компанії.

Мінітрактор підійде для приватного господарства. Його перевагою є система триточкового обладнання. Вона дозволяє використовувати тракторне навісне обладнання. Це розширює можливості застосування даної техніки. Мінітрактор стане незамінним помічником при оранці, посадці, копанні, поливі, перевезенні вантажів. Також він впорається з добривом, подрібненням гілок і прибиранням снігу.

«Найбільшою популярністю користуються моделі з потужністю близько 20 к.с. Вони здатні виконувати роботи на території 10-15 га», — додають в компанії «Агро-Альянс».

Переваги мінітракторів:

  • невеликі витрати палива
  • компактний дизайн
  • комфортна система управління
  • спеціальні фари для роботи в темний час доби
  • великі колеса, які допоможуть уникнути пробуксовки.

Для довідки: компанія «Агро-Альянс» поставляє трактори Garden Scout, DW, Fighter, Булат. Також при купівлі трактора діє пропозиція — місяць безкоштовної техпідтримки.