KUHN отримає контроль над ARTEC

03 жовтня 2018, 17:28 2772

Група компаній KUHN, лідер у галузі заготівлі сіна та кормів, годівлі тварин і приготування підстилки, сівби, захисту рослин та ландшафтного господарства, оголосила про підписання угоди, спрямованої на придбання усіх акцій, що перебувають в обігу, компанії ARTEC PULVERISATION (ARTEC), розташованої в м. Корп (Вандея), Франція.

Група компаній KUHN з 2008 року є міноритарним акціонером ARTEC та планує стати єдиним акціонером ARTEC до кінця 2018 року після виконання умов угоди, говориться у повідомленні KUHN.

Як зазначається, компанія ARTEC, заснована 2005 року Жан-П«єром Шевальє, спеціалізується на виробництві самохідних сільськогосподарських обприскувачів, що застосовуються для захисту рослин, у тому числі для великих господарств. 2017 року доходи ARTEC досягли €19 млн, у компанії працювало 60 співробітників.

«Самохідні обприскувачі ARTEC добре доповнюють поточну пропозицію техніки групи компаній KUHN для захисту рослин. Техніка ARTEC, як і раніше, реалізуватиметься під брендом і фірмовими кольорами ARTEC спеціалізованою мережею дилерів, включно з мережею дилерів, яка зробила можливим успіх ARTEC та чільні позиції цього бренду на французькому ринку», — говориться у повідомленні.

У результаті придбання ARTEC скористається досвідом і можливостями групи компаній KUHN для підтримки свого розвитку як у Франції, так і на міжнародних ринках.


Для довідки: Група компаній KUHN, штаб-квартира якої розташована в Саверні, Франція, має понад 5 тис. співробітників та десять виробничих об»єктів, що знаходяться у Франції, Нідерландах, США, а також у Бразилії. 2017 року оборот групи компаній KUHN сягнув €966 млн.