Італійці планують на Сумщині побудувати завод з виробництва сільгосптехніки

15 липня 2019, 11:25 2195

Італійські інветори планують побудувати на Сумщині завод, де із готових комплектуючих деталей збиратиметься сільгосптехніка.

Про це 11 липня під час зустрічі з представниками Сумської облдержадміністрації повідомили італійські інвестори, йдеться в повідомленні ОДА.

«На сьогодні нас цікавить питання створення та розвитку у найближчі роки мережі з продажу та сервісу італійської сільгосптехніки. Наступний крок — побудувати на Сумщині завод, що збиратиме з готових комплектуючих сільськогосподарську техніку, або зовсім перенести сюди її виробництво», — зазначив під час переговорів керівник італійського заводу з виробництва сільгосптехніки «Данте» (Dante) Роберто Данте.

Директор обласного департаменту економіки Олександр Сітак у свою чергу зазначив, що у разі зацікавленості гостей в інвестиційній діяльності на Сумщині обласна влада готова сприяти їм, починаючи від стадії отримання земельної ділянки і супроводу інвестиційного проєкту на етапах його впровадження до введення заводу з виготовлення сільгосптехніки в експлуатацію.


Для довідки: італійський завод «Данте» (Dante) займається виробництвом аграрної техніки для обробітку грунту. Майже 10 років його продукція представлена на українському ринку. Завод є членом італійської федерації виробників сільськогосподарської техніки.