Епіцентр придбав понад 20 інноваційних тракторів Fendt

19 листопада 2019, 14:51 3597

Агрохолдинг «Епіцентр Агро», що входить до групи «Епіцентр К» за два роки придбав понад 20 тракторів Fendt 900 Vario.

Про це на міжнародній виставці AGRITECHNICA 2019 розповів менеджер з розвитку бізнесу Fendt корпорації AGCO Олексій Копилов.

«Епіцентр» використовує енергонасичену техніку. У тому числі, трактори Fendt потужністю від 360 к.с. Це найбільш впізнавана серія тракторів в Україні, вона найкраще продається», — зазначив Копилов.

За його словами, особливість трактора полягає у продуктивності та економічності. Це був один із головних критеріїв для агрохолдингу. Техніка має унікальні особливості: безпечну трансмісію Vario, незалежний передній міст, систему точного землеробства.

«На AGRITECHNICA 2018 відбулася прем'єра нової 900 серії Vario — Fendt 942 Vario, він став трактором року. Тут новий двигун об'ємом 9 л та нова трансмісія — Vario Drive, яка отримувала нагороди від міжнародних експертів», — додав Копилов.

Нова серія доступна українським аграріям у двох моделях: 939 та 942. Вони мають потужність 385 та 415 к. с. відповідно. «Це дійсно новинка для нашого ринку», — говорить менеджер з розвитку бізнесу Fendt.

Головний інженер департаменту з агро питань «Епіцентр К» Олександр Березюк розповідає, що трактори планують використовувати у всіх технологічних операціях, починаючи від закриття вологи весною: оранка, глибоке рихлення, посів.

Також Fendt 900-ї серії задіють на транспортних операціях із перевантажувачами зерна.

«Очікуємо економію по паливу на тяжких роботах: оранка, глибока оранка — до 2 л/га, порівняно з конкурентами, на транспортних роботах – до 1 л за мотогодину», — додав він.


Наталія Рекуненко, AgroPortal