Два трактори Case IH отримали відзнаку «Машина року 2019»

08 березня 2019, 11:45 2897

Трактори Versum CVXDrive з двигуном, що відповідає нормам викидів Stage V, та Quadtrac CVXDrive від компанії Case IH здобули нагороди в номінації «Машина року» в категоріях тракторів «середнього розміру» та тракторів «XL», що присуджуються на виставці SIMA в Парижі.

Про це повідомляє прес-служба компанії Case IH.

Нагородами, що присуджуються журі з числа редакторів європейських журналів аграрної тематики, було відзначено переваги перевіреної безступінчастої трансмісії, унікальної розробки компанії Case IH, а також паливної економічності та неперевершених робочих характеристик, представлених на ринку шарнірно-зчленованих тракторів.

Це визнання доповнює низку нещодавно отриманих компанією Case IH нагород, котрі відзначають відданість бренда інноваційним та високотехнологічним розробкам, спрямованим на підвищення раціональності, продуктивності та прибутковості сільськогосподарських підприємств. Дані здобутки варіюються від бронзової медалі на SIMA Innovation Awards за технологію електронного контролю бур’янів XPower від Case IH до перемоги Maxxum 145 ActiveDrive 8 в номінації «Трактор року 2019».

«Ми раді, що наші Versum CVXDrive з двигуном, який відповідає нормам викидів Stage V, та Quadtrac CVXDrive перемогли у номінації «Машина року 2019». Це заслужене визнання прагнення компанії Case IH завжди надавати своїм клієнтам такі продукти, які допоможуть їхньому бізнесу стати більш надійним, продуктивним та вигідним», — зазначає віце-президент компанії Case IH в Європі Тьєррі Панадеро.

Трактори Quadtrac CVXDrive та Versum CVXDrive спершу будуть доступні для Західної Європи.