АМАКО продемонструвала преміум-продукт Massey Ferguson

30 липня 2021, 12:35 3473

Компанія «АМАКО Україна» в рамках польової події «УКАБ Агротехнології 2021. ЦЕНТР» представила 12 одиниць техніки, серед яких новинка на українському ринку — трактор Massey Ferguson МF8S.265.

Про це AgroPortal.ua розповів продакт-спеціаліст корпорації AGCO, відповідальний за трактори та телескопічні навантажувачі бренду Massey Ferguson Олексій Сірий.

«Нова серія тракторів, яку ми представляємо, спочатку тестувалася в Європі, зараз вже машини доступні для українського ринку. В порівнянні з 7-ою серією тракторів Massey Ferguson МF8S265 отримав низку вдосконалень. Головною перевагою є великий об’єм (7,4 л) та крутний момент, що є найбільшим у сегменті тракторів потужністю 200-300 к.с. Це сприяє збільшенню моторесурсу машини та посиленню її надійності», — зазначає Олексій Сірий.

За його словами, трактор Massey Ferguson МF8S.265 має систему EРМ, яка додає ще додатково 25 к.с. при вмиканні гідравліки, валу відбору потужності чи при розгоні техніки. Машина також стала важчою на 400 кг, що забезпечує краще зчеплення з ґрунтом.

Особливістю даної серії є змінена конструкція трактора: моторний відсік повністю відділений від кабіни. Це дозволило в кабіні зменшити шум від роботи трактора, кабіна стала менше нагріватися, тобто ефективність кондиціонування повітря стала набагато кращою та покращилась подача повітря в двигун.

«В сегменті тракторів потужністю 200-300 к.с. ця модель має найбільший крутний момент 1200 Нм, тобто це найбільш сильна машина. Також вдосконалено трансмісію, 28 передач — по 7 передач у 4-х діапазонах. Трансмісія має окрему оливну ванну, що посилює її надійність», — розповідає Олексій Сірий.

Він зазначає, що в стандартній комплектації Massey Ferguson МF8S.265 тепер є амортизація переднього моста, яка збільшує моторесурс вузлів переднього моста, підвищує комфорт та зменшує пробуксовку машини. Також посилено задні мости та вантажопідйомність задньої навіски, яка здатна піднімати вагу 10 т.

Нова серія тракторів також отримала найбільшу за габаритами кабіну на ринку, стійки стали вужчими, що забезпечує оператору максимальну оглядовість.

«Ми випробовуємо ці машини в Україні з початку року, три трактори працюють в різних регіонах. Мета — досягнути на кожному з них по 1 тис. мотогодин. В українських умовах вони добре себе показали, тому ми їх рекомендуємо нашим аграріям», — зазначає Олексій Сірий.

 


Для довідки: «АМАКО Україна» є дистриб’ютором техніки Massey Ferguson, WESTERN, Geringhoff, Bednar, технологічних рішень Precision Planting та комерційних автомобілів IVECO. Також «АМАКО Україна» надає запчастини та комплектуючі до більш ніж 20-ти брендів імпортної сільгосптехніки, забезпечуючи оперативну доставку в будь-який куточок країни через 16 сервісних центрів по всій Україні.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua