Аграріям пропонують оновити трактори Massey Ferguson на вигідних умовах

19 лютого 2021, 13:30 3260

Компанія «АМАКО Україна» спільно з «ОТП Лізинг» впровадили програму заміни вживаного трактора Massey Ferguson серії 8000 та 7000 на новий трактор Massey Ferguson.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

«Для здійснення обміну потрібно мати у користуванні на подовженій гарантії від «АМАКО Україна» (до 6000 мотогодин) трактор Massey Ferguson 7-ї або 8-ї серії. Для діючих клієнтів «ОТП Лізинг» потрібно подати лише оновлену звітність. Новим клієнтам — подати фінансову звітність за 2 останні періоди та заповнити відповідну анкету», — говорять у компанії «АМАКО Україна».

Заміна трактору відбувається шляхом зарахування коштів за вживаний трактор як перший внесок. Повна вартість користування для сільгосппідприємства після заміни залишається незмінною. Графік оплати може залишатися аналогічним до діючого або інший на вибір клієнта (сезонний, стандартний).


Для довідки: «АМАКО Україна» є дилером техніки Massey Ferguson, WESTERN, Geringhoff, Bednar та технологічних рішень Precision Planting, а також комерційних автомобілів IVECO. Також «АМАКО Україна» надає запчастини та комплектуючі до більш ніж 20-ти брендів імпортної сільгосптехніки, забезпечуючи оперативну доставку в будь-який куточок країни через 16 сервісних центрів по всій Україні.