Vitagro Partner удвічі розширила дослідницькі території

27 червня 2019, 14:02 1900

За останні два роки агрохімічна компанія Vitagro Partner удвічі збільшила кількість своїх підрозділів, які працюють по всій Україні.

«Зміцненню партнерських взаємовідносин з аграріями сприяє програма спільного вирощування сільгоспкультур. Компанія забезпечує фермера насінням, інокулянтами, ЗЗР, добривами, технологією та агрономічним супроводом та разом із фермером бере на себе відповідальність за майбутній урожай. Саме за таким сервісом майбутнє», — про це говориться в повідомленні компанії.   

Головним завданням у компанії вважають не реалізацію продуктів — насіння чи ЗЗР, а налагодження довготривалих взаємовигідних партнерських відносин із колегами-фермерами, яких називають своїми партнерами. «Семінар — це жодним чином не місце, де продають продукти. Це форма спілкування з нашими партнерами. Ми давно відійшли від понять «клієнт», «покупець» чи «контрагент». Ми — партнери, ми плануємо працювати з нашими колегами-фермерами довго і на взаємовигідній основі», — сказав директор Vitagro Partner Роман Рибак під час Дня поля компанії в с. Клевань (Рівненська область).

Компанія Vitagro Partner удосконалила насіннєвий завод, збудувавши елеватор, розрахований на 5 тис. тонн одночасного зберігання насіння. Елеватор обладнаний лінією первинної очистки, завдяки чому насіння з поля одразу потрапляє на завод, нівелюючи таким чином ризик сортозмішування. Окрім того, для оперативного реагування на потреби фермерів насіннєвий завод обладнано додатковою лінією протруювання насіння.

Напередодні осінньої посівної кампанії Vitagro Partner пропонує своїм партнерам сорти нового покоління європейської селекції пшениці озимої. Оглянути запропоновані сорти пшениці, а також озимого ячменю та ріпаку учасники заходу мали можливість на демоділянках компанії Vitagro Partner.


Наталія Помянська, AgroPortal.ua