В LNZ почали молотити сою, готуються до соняшника

02 вересня 2019, 08:00 1390

Агрофірма«Вікторія», що входить до LNZ Group приступила до жнив сої.

Про це йдеться у повідомленні компанії

«Зважаючи на сприятливі погодні умови, в полі задіяли максимальну кількість техніки. Соя — це одна з тих культур, яка покращує якості ґрунту в системі сівозміни. Чудовий попередник під наступні культури», — додали в компанії.

За словами заступника гендиректора підприємства з виробництва Володимира Шуляка, найближчим часом в агрофірмі може розпочатись збір соняшника, адже цьогоріч погода дозволяє розпочати жнива пізніх культур дещо раніше.

Наразі ж триває паралельна підготовка до весняної посівної компанії озимих культур.


Для довідки: LNZ Group — сучасна диверсифікована компанія з 170-річною історією. Один з лідерів насіннєвого ринку України з багаторічним досвідом роботи з провідними міжнародними компаніями-селекціонерами з виробництва насіння кукурудзи, соняшнику, сої, пшениці, гороху, ячменю.

До складу LNZ Group входить 33 агрофірми, а також спеціалізований завод з виробництва кукурудзи, багатофункціональний завод з виробництва насіння пшениці, ячменю, гороху, сої, соняшнику, льону, полби, два елеватори в Черкаській і Сумській областях, 5 логістичних центрів і власний митний склад.

До складу ТОВ «Агрофірма «Вікторія» входять кілька підприємств, які ведуть господарську діяльність на території Білопільського, Буринського, Роменського і Недригайлівського районів Сумської області. В обробці — майже 30 тис. га сільськогосподарських угідь, на тваринницьких фермах утримується 2,5 тис. голів великої рогатої худоби, в тому числі тисяча корів дійного стада.