В Києві представлять можливості Інституту здоров'я рослин

13 вересня 2018, 09:53 1364

Група компаній UKRAVIT представить на Міжнародному екологічному форумі «Екологія: сучасний стан, завдання, виклики та пошук нових можливостей збереження навколишнього середовища» можливості «Інституту здоров'я рослин».

Про це повідомив засновник НДІ «Інститут здоров'я рослин» Віталій Ільченко.

«Досягнення технологічного процвітання без шкоди для навколишнього середовища — ціль, яка у 21 столітті є для людства першочерговою. Її реалізація вимагає застосування наукового підходу та інноваційних технологій. В цьому якраз може допомогти «Інституту здоров'я рослин». Адже у створенні Інституту ми використали досвід кращих українських і світових вчених, тож він працює за зразком передових НДІ і вже сьогодні розробляє інноваційні рішення, здатні забезпечити нашій країні сталий розвиток», — відзначив Віталій Ільченко


Для довідки: Міжнародний екологічний форум відбудеться 14 вересня 2018 року в Колонній залі Київської міської державної адміністрації (м. Київ, вул. Хрещатик, 36). Він збере представників провідних українських та міжнародних фінансових установ, державної влади, міжнародних інвесторів, компаній-лідерів енергетичного, будівничого та аграрного секторів і громадських організацій задля визначення орієнтирів розвитку на найближчі роки.