Ristone Holdings побудує новий елеватор до осені

10 червня 2020, 10:11 1873

Ristone Holdings розпочав третю чергу будівництва комплексу переробки олійних культур (Ristone Oil).

Як говориться у повідомленні компанії, в рамках третьої черги передбачається запуск елеватора на 20 тис. т.

«Новий елеватор буде обладнаний сучасною сушаркою, очисним обладнанням, автовигрузкою. Елеватор будується під насіння соняшнику, але може використовуватися і для зберігання іншого зерна», — йдеться в повідомленні.

Для реалізації третьої черги будівництва комплексу, агрохолдинг залучав європейські кредитні кошти

 «У питанні поставок ми продовжуємо співпрацю з німецькою компанією Convex International GmbH, що спеціалізується на впровадженні інноваційних рішень в агропромисловому комплексі», — розповіли в Ristone Holdings.

З її допомогою для нового елеватора вже закуплені: зернові силоси іспанської компанії SYMAGA; очисне обладнання німецької фірми Petkus; транспортне обладнання Petkus.

Роботи планують закінчити у вересні цього року, незважаючи на затримки з поставками техніки, які трапилися через коронавірус.


Для довідки: Ristone Holdings — вертикально інтегрований холдинг, до складу якого входять: мелькомбинат, 4 хлібозаводи, 3 елеватора. Сільгосппідприємства групи використовують для виробництва близько 60 тис. га земельних угідь в Дніпропетровській області.

У січні 2019 року ТОВ «Ристон Ойл» запустив комплекс з переробки олійних культур в м.Перещепіно Дніпропетровської області.