НІБУЛОН запустив зерновий термінал в Хмільнику

22 листопада 2019, 15:21 2105

«НІБУЛОН» ввів в експлуатацію новий комплекс з приймання, зберігання та відвантаження сільгосппродукції у м. Хмільник Вінницької області.

Комплекс забезпечує технологічні процеси із зерновими, зернобобовими та олійними вантажами, а саме приймання, зберігання та відвантаження їх на залізничний транспорт, йдеться у повідомленні компанії.

«Ми збудували нове підприємство з дотриманням усіх будівельних та технічних вимог усього за три місяці. Комплекс має у своєму складі  8 зерносховищ загальною ємністю для зберігання на 4 тис. т, норійну вежу з потужним очисним та транспортним обладнанням, пункт розвантаження автотранспорту з завальною ямою, автомобільні та залізничні ваги, підземну транспортну галерею та надземні транспортні естакади для завантаження продукції на залізничний транспорт», — зазначили в компанії.

Також на підприємстві працює виробничо-технологічна лабораторія, яка оснащена сучасним устаткуванням, приладами і високоточними засобами вимірювальної техніки для визначення показників якості сільгосппродукції.

«Загальна потужність комплексу з відвантаження — 33,5 тис. т на рік. Наразі підприємство активно працює, приймаючи кукурудзу нового врожаю, яку зібрали наші виробничі підрозділи — філії «Хмільник» та «Південний Буг», що на Вінниччині. Загальний обсяг цієї сільськогосподарської культури, яка буде передана на зберігання — 4 тис. т», — уточнили в «НІБУЛОНі».