НІБУЛОН відведе під зрошення кілька тисяч гектарів

01 серпня 2018, 17:38 2041

Компанія «НІБУЛОН» наступного року планує обладнати системи зрошення у Снігурівському районі (Миколаївська обл.) на площі декількох тисяч гектарів.

Про це розповів генеральний директор компанії Олексій Вадатурський, передає «АгроЮг».

Також він повідомив, що наразі у них відсутні землі під зрошенням.

«Річ у тім, що ми хотіли у Снігурівському районі зробити обладнати зрошення, але, на жаль, ми не змогли загітувати власників землі, щоб вони нам дозволили виконати зрошення на цих полях. Кожен з них думає, що ми зробимо полив на полях, землі будуть дорожчі і вони не зможуть ці землі продати. В них своя внутрішня математика», — зауважив Вадатурський.

В свою чергу, гендиректор підприємства запевнив, що станом на сьогоднішній день представниками компанії ведуться переговори із землекористувачами Снігурівського району, і вже в наступному році вони зможуть запустити полив.

«Я думаю, що у наступному році ми зробимо декілька тисяч гектар поливу на полях у Снігурівському районі», — резюмував він.


Для довідки: Основні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє і управляє другою за величиною мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим в м.Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь в більш ніш 20 країн світу.