Мрія погодила з IFC умови реструктуризації боргу

30 травня 2017, 12:47 1934

Агрохолдинг «Мрія» та Міжнародна фінансова корпорація (IFC) досягли домовленості щодо умов реструктуризації заборгованості «Мрії» перед IFC.

Про це AgroPortal.ua повідомила прес-служба компанії.

Зокрема, обидві сторони погодили розподіл боргу на забезпечену та незабезпечену частини, а також умови реструктуризації забезпеченої частини боргу. Незабезпечений борг агрохолдингу перед IFC буде реструктуризовано на загальних для всіх незабезпечених кредиторів умовах. Угода підлягає документальному оформленню, і сторони очікують завершити цю процедуру найближчим часом.

Домовленість, досягнута з IFC, завершує процес погодження умов реструктуризації боргу із забезпеченими кредиторами «Мрії», і тепер компанія може розпочати реструктуризацію незабезпеченого боргу практично на тих самих умовах, які були узгоджені восени 2016.

«Підтримка з боку IFC дуже важлива і для «Мрії», і для всього процесу реструктуризації, а домовленість, досягнута між нами, є важливою для України, — прокоментував фінансовий директор агрохолдингу «Мрія» Тон Хулс. — Ми вдячні IFC за конструктивний діалог і сподіваємося на подальшу співпрацю».


Для довідки: «Мрія Агрохолдинг» обробляє 180 тис. га землі у Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій, Івано-Франківській і Рівненській областях. Потужність елеваторів і зерносховищ — 600 тис. т.