LNZ Hub продовжує свою роботу у сезоні 2021

12 травня 2021, 12:50 2406

На Черкащині розпочали посів на полях технологічної платформи LNZ Hub 4.0, на якій представлено: 14 блоків, де буде висіяна вся лінійка зернових та силосних гібридів бренду UNIVERSEED та ексклюзивна лінійка гібридів соняшнику Strube.

Про це повідомляють в компанії LNZ Group.

Відмічається, що будуть представлені різні технології вирощування озимої пшениці з захистом DEFENDA. В компанії розповідають, що наочно продемонструють як можна досягти певного рівня прибутковості вирощування пшениці при різних технологій вирощування культури.

В рамках проекту «Краш-тест» будуть показані типові і найпоширеніші помилки, яких припускаються аграрії.

Крім того, на технічній платформі будуть продемонстровані 4 різні технології вирощування, від мінімальної до максимальної, що включають різні системи захисту від DEFENDA та відрізняються рівнем живлення. Особлива увага буде приділена захисту соняшнику від найпоширеніших хвороб.

Також будуть продемонстрована демо-лінійка зернових та силосних гібридів UNIVERSEED.


Для довідки: LNZ Hub — це унікальна технологічна платформа, яка дозволяє наочно продемонструвати технології, продукти та гібриди, які використовуються на полях LNZ Group, а також новітні агротехнічні розробки, які дозволяють розкрити максимальний потенціал врожайності.