LNZ Group добудовує другу чергу елеватора на Сумщині

18 грудня 2018, 09:21 1795

LNZ Group завершує будівництво другої черги елеватора у Білопіллі (Сумська обл.). Це — додаткові потужності об»ємом 33 тис. т.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Так, повна виробнича потужність елеватора сягатиме 77 тисяч тон.

«Тут збудували всі комунікації та інженерні мережі, залізницю, газопровід, лінію електропередачі, адмінкорупс, лабораторію, автомобільні та залізничні ваги. Територія елеватору — 12 гектарів», — повідомляють в компанії.

У LNZ Group також назвали характеристики елеватора:

- автоматизована система керування технологічним процесом від приймання зерна з автотранспорту, очищення, сушіння, зберігання до його відвантаження на автомобільний чи залізничний транспорт;

- силоси зберігання сухого зерна оснащені сучасною багаторівневою системою контролю температури всередині ємностей, що гарантує чітке дотримання контрактних показників якості зерна;

- автоматичний пробовідбірник зерна із автомобільного транспорту;

- транспортне та очисне обладнання елеваторного комплексу оснащено системою аспірації повітря;

- лабораторія оснащена передовими засобами контролю якості продукції;

- зручне логістичне розташування, поруч із автомобільними шляхами обласного та державного значення, власна залізнична колія.

Перевагами елеватора у компанії вважають дві незалежні технологічні лінії, що дає можливість одночасно приймати як різні культури, так і зерно різної якості, а також продуктивність транспортного обладнання кожної технологічної лінії елеваторного комплексу — 250 т зерна за годину.