Про це повідомляє прес-служба підприємства.
Зокрема, в грудні компанія вийшла на обсяг виробництва понад 100 т тортів і тістечок, що є найбільшим показником за останні три роки.
«Продажі зросли завдяки впровадженню інноваційних технологій виробництва. На нашому підприємстві працює єдина в Україні лінія, робота якої дозволяє без додавання консервантів подовжити термін зберігання кондитерських виробів — технологія пакування fresh cake technology. Вона подовжує термін зберігання продукту до 12 днів, в той час як середній строк зберігання аналогічних продуктів без її застосування — до 5-6 днів», — відзначив директор ТОВ «Ла Тарта» Андрій Прохоров.
За його словами, робота над технологічністю виробництва є вимогою споживача.
«Ми активно відслідковуємо новинки галузі, і наш споживач все більше вимагає від ринку не тільки широкого асортименту, якісної і недорогої продукції, але й екологічно безпечних, виготовлених за стандартами стійкого розвитку, технологічно інноваційних виробів», — додав Прохоров.
Для довідки: ТОВ «Ла Тарта» є першою в Україні інноваційною кондитерською компанією, яка заснована у 2017 році, і спеціалізується на виготовленні кондитерських виробів.