Київські пекарі планують розширити експорт продукції до ЕС: пройшли сертифікацію

07 липня 2020, 13:55 2281

ТОВ «Київський Пекарний Дім» успішно пройшов аудит системи менеджменту безпечності продуктів харчування і отримав міжнародний сертифікат ISO 22000:2018.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«Нині завдяки сертифікації ми маємо намір значно розширити лінійку експортної продукції, зокрема до країн Східної Європи», — сказав  директор ТОВ «Київський пекарний дім» Олексій Хорьков.

За його словами, головне на сьогодні завдання — неухильне поліпшення безпеки харчових продуктів за допомогою грамотного менеджменту. Для цього на підприємстві розробили певну систему, що дозволяє повністю контролювати весь процес виробництва хлібобулочної продукції і запобігати будь-яким кризовим ситуаціям, що можуть вплинути на її безпеку та якість. Аудитори, які інспектували підприємство, міжнародна компанія Bureau Veritas (Франція), вивчали виробничі та технологічні процеси, ознайомлювалися із результатами досліджень готової продукції. Оцінювали підприємство за кількома позиціями, серед них і орієнтація на клієнта, ухвалення обгрунтованих рішень, управління взамовідносинами тощо.

«Наша продукція якісна та безпечна. І це засвідчили результати аудиту та відповідна міжнародна сертифікація, яку отримало наше підприємство. Адже безпека харчових продуктів, їх стандартизація до світових вимог на сьогодні надзвичайно важлива, особливо в умовах боротьби із Соvid 19. Це світова проблема і питання безпеки у найближчі роки будуть на першому місці для всіх виробників, незалежно від країни чи континету», — наголосив Олексій Хорьков

Зараз на підприємстві перейшли до наступного етапу — підтримка та  вдосконалення створеної системи менеджменту якості.