Інновація доступна зараз: торгова марка Proglot провела ребрендинг

10 листопада 2021, 09:37 2651

Перший в світі високопротеїновий соняшниковий концентрат Proglot змінив своє позиціонування.

Про це повідомляється на новій Facebook-сторінці торгової марки.

«Від етапу ідеї створити інноваційний продукт до сьогоднішнього дня ми пройшли великий шлях! За цей час наш продукт подорослішав, вийшов на серйозний рівень, і тепер ми чітко розуміємо, хто ми є. Свої цінності ми хочемо донести через нову айдентику», — йдеться в повідомленні ТМ Proglot.

Основа нового логотипу концентрату Proglot — це зображення насіння соняшника, що обрамляє назву торгової марки. В літеру «О» на логотипі закладено стилістичне зображення жорна — каменю, призначеного для лущення і розмелювання зерна.

Основою паттерну стала реалістична 3D-модель насіння соняшника. Вона зображена в процесі лущення: таким чином підкреслюється, що соняшниковий концентрат виготовляється з найціннішого, що є в насінні.

Результатом нової ідентичності бренду в його подорожі до трансформації став запуск нового сайту.

Також ТМ Proglot запустила сторінки у соцмережах, а саме Facebook, LinkedIn та Instagram, щоб технологи мали нагоду стежити за революційними дослідженнями, новинами індустрії, cпілкуватись із лідерами галузі та стежити за розвитком продукту.

Підпишіться у Facebook та LinkedIn

Нове гасло торгової марки — «Інновація доступна зараз», що символізує наукову обґрунтованість ефективності соняшникового концентрату.

«Ми — перший у світі білковий соняшниковий концентрат, який дає більше. Більше засвоюваності, більше користі, більше енергії», — саме так відповідає торгова марка на запитання «Хто ви?».

Високопротеїновий соняшниковий концентрат Proglot відомий як ефективний та безпечний замінник сої в кормах для сільськогосподарських тварин. Серед його якостей — високий вміст білка та відсутність ГМО. Продукт був розроблений та запатентований українським заводом «Потоки», зараз займає вагому частку українського ринку та успішно експортується до близько десяти країн світу.


Для довідки: високопротеїновий соняшниковий концентрат Proglot виробляється на заводі «Потоки» у Дніпрі. ОЕЗ «Потоки» — сучасний олійноекстракційний завод із виробництва соняшникової олії, першого білкового соняшникового концентрату і шроту. Завод заснований в 2018 році, оснащений новітнім обладнанням європейського виробництва. Торгова марка Proglot була презентована в лютому 2020 року.