Case IH і дочірнє підприємство Monsanto запускають спільний проект

20 березня 2018, 13:40 3482

Case IH та дочірнє підприємство компанії Monsanto The Climate Corporation оголосили про початок нового партнерства, покликаного розширити та розвинути низку засобів обміну даними, щоб допомогти аграріям з відображенням агротехнічних даних та технологіями прийняття рішень.

Компанія Case IH забезпечить клієнтам встановлення двостороннього з'єднання між платформою точного землеробства AFS Connect™ та найкращою в галузі цифровою агроплатформою Climate FieldView™ від Climate Corporation.

«Ця угода поглиблює інтеграцію систем точного землеробства в сільське господарство для клієнтів компанії Case IH, — зазначає президент компанії Case IH Андреас Клаузер. — Завдяки такому партнерству Case IH зможе надати найкращі інструменти для прийняття рішень та підтримки на основі візуалізації агротехнічних даних і робочих параметрів техніки. Доступ до такої інформації протягом посівного сезону підвищить продуктивність та прибутковість бізнесу наших клієнтів».

Інтеграція із системою Climate FieldView™ дозволить сільгоспвиробникам створити один із найоб'ємніших масивів даних з усіх наявних на сьогоднішній день. Цей додатковий рівень обміну даними в реальному часі дасть агробізнесу можливість здійснювати високоточне налаштування та керування робочими операціями в польових умовах, аби ще більше підвищити продуктивність та ефективність експлуатації наявного парку сільськогосподарської техніки.

Клієнти, які використовують систему Climate FieldView™, пропоновану через мережу дилерських представництв Case IH, можуть очікувати на появу додаткового функціоналу для їхнього додатку Climate FieldView™ Cab протягом 2018 року.


Для довідки: Case IH — це торгова марка компанії CNH Industrial N.V., світового лідера з виробництва техніки. Її акції котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE: CNHI) та Електронній фондовій біржі Borsa Italiana (MI: CNHI) (Mercato Telematico Azionario of the Borsa Italiana).


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua