Астарта йде в науку

20 квітня 2018, 09:56 4109

Агропромхолдинг «Астарта» наразі оновлює та розширює діяльність з впровадження кращих агротехнологій і практик. Зокрема зміцнюється команда та розпочата реалізація програми, яка зосереджена на декількох видах діяльності.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

В планах компанії — розвиток напрямку насінництва. Наразі «Астарта» має два заводи з доробки насіння в Полтавській та Хмельницькій областях, на яких здійснюється виробництво насіннєвого матеріалу для власних потреб та для реалізації партнерам високоякісного насіння сої та пшениці.  

«Для проведення агрохімічного аналізу ґрунту та агрономічного консультування «Астарта» планує й надалі розвивати існуючі лабораторії у Полтавській та Вінницькій областях. Також заплановане розширення агрономічної науково-дослідної діяльності на базі постійних науково-дослідних пунктів у різних регіонах, де закладаються досліди та демопосіви на замовлення як «Астарти», так і партнерських компаній», — говориться у повідомленні агропромхолдингу.


Для довідки: «Астарта» — вертикально інтегрована аграрна компанія, яка обробляє 250 тис. га землі в 8 областях України. Основна діяльність компанії полягає у вирощуванні цукрових буряків, зернових і олійних культур, виробництві високоякісного цукру, молока і переробці сої. До складу «Астарти» входять 8 цукрових заводів, молочні ферми на 30 тис. голів стада, потужний завод з переробки сої та біоенергетичний комплекс із виробництва біогазу (м. Глобине). Агропромхолдинг за підсумками 2017 року одержав € 61,84 млн чистого прибутку.