Агропросперіс Банк і ALFA Smart Agro запускають спільну кредитну програму

03 березня 2021, 11:25 1722

«Агропросперіс Банк» впроваджує партнерську кредитну програму для клієнтів ALFA Smart Agro. Господарства мають можливість придбати засоби захисту рослин і мікродобрива ALFA Smart Agro на пільгових кредитних умовах — без застави та за зниженими відсотковими ставками.

Як говориться в повідомленні компанії, таким чином «Агропросперіс Банк» став вже п'ятою фінансовою установою, де діють спеціальні умови фінансування для клієнтів ALFA Smart Agro. Партнерські програми також реалізують «ОТП Банк», «ПроКредит Банк», «Альфа-Банк» і Raiffeisen Bank Aval.

«Агропросперіс Банк» пропонує агровиробникам фінансування на таких умовах:

• без застави: 3% річних на 1-5 місяців і 16,10% річних на 6-12 місяців;

• якщо забезпеченням є майно або аграрна розписка: 0,01% річних на 1-5 місяців і 15,20% річних на 6-12 місяців.

Стати учасником партнерської програми може господарство, яке обробляє від 100 га землі, має досвід в сільському господарстві від трьох років і вирощує основні експортні культури — пшеницю, кукурудзу, соняшник, сою та ріпак.

Партнерська програма ALFA Smart Agro з «Агропросперіс Банком» вже діє. Для отримання детальної інформації: 067-112-18-56, 066-000-36-98.


Для довідки: ALFA Smart Agro — провідний виробник засобів захисту рослин та мікродобрив, входить в топ-5 лідерів ринку України. У портфелі компанії представлено 75 продуктів — інноваційних рішень, які відрізняються високою ефективністю і повністю відповідають концепції розумної агрономії. Велика кількість препаратів, створених ALFA Smart Agro, не має аналогів в Україні. Розробка, виробництво і контроль якості продукції ALFA Smart Agro відбувається в повній відповідності до світових стандартів.