Аграрії переконують, що під Кутовим «захиталося» крісло

19 серпня 2016, 17:52 4353

Міністр аграрної політики і продовольства України Тарас Кутовий найближчим часом може подати у відставку. Про це AgroPortal.ua заявило відразу кілька джерел на ринку.

«На сьогоднішній день в.о. міністра є його перший заступник, сам міністр останнім часом перебуває у відпустці, але є велика ймовірність, що після виходу він піде з поста міністра», — зазначив у розмові з AgroPortal.ua учасник ринку, який побажав залишитися неназваним.

Перший заступник міністра аграрної політики і продовольства України Максим Мартинюк в ексклюзивному коментарі AgroPortal.ua спростував дану інформацію.

«Як правило, я не коментую чутки, але, з огляду на можливий резонанс, зроблю виняток. Я категорично заперечую дані заяви. Буквально вчора у нас відбулася робоча розмова з Тарасом Кутовим, намічені певні плани, ніяких передумов для його відставки немає», — констатував він.

Опитані AgroPortal.ua екс-колеги міністра, народні депутати, публічно не захотіли висловлюватися щодо можливої відставки Тараса Кутового. Виняток зробив парламентарій від фракції БПП Валерій Давиденко, який висловив надію, що Тарас Кутовий буде працювати і далі.

На момент підготовки матеріалу AgroPortal.ua не зміг зв'язатися по телефону з міністром Кутовим, надіславши запит до прес-служби аграрного відомства.