logo

Мультимедіа

  • Фото 1.
  • Фото 2.
  • Фото 3.
  • Фото 4.
  • Фото 5.
  • Фото 6.

6 екзотичних видів морозива з різних куточків світу

24 червня 2020. 06:51 1102

У кожній країні є свої гастрономічні особливості. Шеф-кухарі дивують туристів не тільки лобстерами або трюфелями, а й морозивом. І кожен робить це по-своєму цікаво.

Фото 1. У Франції в морозиво часто додають каштани.

Фото 2. В Австралії є кафе, яке пропонує морозиво у вигляді квітів.

Фото 3. У тій же Австралії є морозиво, яке світиться в темряві. Робиться воно з додаванням рідкого азоту і користується популярністю на вечірках.

Фото 4. Мексиканське «палетас» має дивний смак, але дуже корисне з медичної точки зору. Воно вважається найнатуральнішим у світі.

Фото 5. Близькосхідні солодощі — крохмаль у вигляді ниток, просочених соком і водою, щоб зручніше було заморозити. Називається «фалуді».

Фото 6. Різнобарвний хліб і начинка з морозива — у Сінгапурі це як розливний квас в СРСР, всенародні літні ласощі.


Джерело фото: Тrollno.com


Ключові новини аграрного ринку в Telegram

Новини

Показати все

Блоги