Українським молочним продуктам готують вихід на ринок Аргентини

11 грудня 2020, 15:51 2696

Державна служба з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів здійснює роботу щодо погодження ветеринарного сертифіката для експорту молока та молочних продуктів з України до Аргентини.

Про це йшлося під час зустрічі голови Держпродспожислужби Владислави Магалецької з Послом Аргентинської Республіки в Україні Еленою Летісією Мікусінські

Як говориться у повідомленні українського відомства, сторони підкреслили важливість співпраці між Україною та Аргентиною та висловили зацікавленість у поглибленні двостороннього співробітництва.  

Голова Держпродспоживслужби висловила сподівання, що всі необхідні узгоджувальні процедури з експорту молока і молочних продуктів будуть проведені найближчим часом

Уточнюється, що між компетентними органами України та Аргентини вже погоджено форму ветеринарного сертифіката для експорту колагену та желатину, виготовленого зі шкір жуйних тварин.

«З Аргентини до України імпортується м'ясо птиці, риба та морепродукти, а також відновлено імпорт свіжого м'яса свійської ВРХ. Робота, яка велась півтора роки, стосовно погодження останнього, була підкреслена обома сторонами як позитивний крок для посилення торговельних зв'язків між країнами», — йдеться в повідомленні.