UKRAVIT Fіnance розширила список фінансових партнерів

03 вересня 2019, 13:15 1765

Компанія UKRAVIT оновила фінансову програму, відповідно до якої сільгоспвиробники перші півроку не повертають кошти, збільшила кількість фінансових партнерів, а ставка залишається фіксованою — 0,01%.

Про це повідомляє прес-служба компанії UKRAVIT.

В компанії відзначають, що, крім того, UKRAVIT Fіnance разом із «ПриватБанком» оформлюють Гарантований платіж під 2% річних — замість стандартних 4% для інших партнерів «ПриватБанку».

«Компанія UKRAVIT оновила умови програми UKRAVIT Fіnance та розширила список фінансових партнерів. Відтепер оформити агрокредит для придбання ЗЗР, МКД і насіння UKRAVIT, а також послуг «Інституту здоров’я рослин» можна не лише в OTP Bank, а й у MTB Bank та «Альфа-Банку». Незмінною лишається лише процедура прийняття рішення та оформлення кредиту: 1 день на отримання попереднього рішення та 6-9 днів для видачі коштів», — йдеться в повідомленні.

Крім того, в рамках програми клієнт за один день може отримати до 500 тис. грн на придбання ЗЗР, МКД та насіння UKRAVIT і послуг «Інституту здоров’я рослин» під 2% річних, оформивши Гарантований платіж від «ПриватБанку».

Деталі за посиланнями:

https://ukravit.ua/uk/ukravit-finance

https://ukravit.ua/uk/ukravit-finance-privatbank