В Україні створюють альтернативу світовим виставкам продуктів харчування

22 серпня 2020, 08:00 3799

В рамках виставки Eco-expo вперше в Україні 23-26 вересня 2020 року відбудеться виставково-фестивальний проєкт «Смак України Food Fest», який може стати альтернативою світовим виставкам Biofach, Sial, Anuga, Gulfood.

Про це AgroPortal.ua розповів голова Асоціації виробників амаранту та амарантової продукції Олександр Дуда.

«Цього року ми вирішили мобілізувати виробників продуктів харчування та сировини і започаткувати в Україні виставково-фестивальний проєкт «Смак України Food Fest», який згодом нашими спільними зусиллями стане альтернативою провідним світовим виставкам Biofach, Sial, Anuga, Gulfood тощо. Наша мета — створити такий захід, що стане цікавим для іноземних відвідувачів, які в Україні шукатимуть якісні продукти та надійних партнерів», — зазначає Олександр Дуда.

За його словами, місце проведення — Міжнародний виставковий центр (м. Київ, Броварський проспект, 15) — обране не випадково. МВЦ є провідним виставковим майданчиком України і дозволяє проводити міжнародні заходи на високому рівні.

«Для забезпечення потужного старту проєкту ми проводимо фестиваль «Смак України Food Fest» в рамках та одночасно і в одному павільйоні з потужними виставками HandMade та AllTex-Expo, які вже мають своїх поціновувачів», — розповідає Олександр Дуда. 

Він також повідомив, що компанії будуть представлені за напрямами: органічна продукція; харчування людей зі спеціальними потребами (цукровий діабет, алергія на глютен, лактозу тощо); продукція переробки рослинної сировини, сировина; м’ясна та молочна продукція; хлібобулочні та кондитерські вироби; рослинні олії; вегетаріанство — стиль життя; збалансоване, раціональне, дієтичне харчування; гастрономічний туризм; амарантова продукція.