В Україні з’явиться маркетплейс фінансових можливостей для підприємців

05 жовтня 2021, 09:58 1778

В Україні вже в листопаді запустять нову платформу — маркетплейс фінансових послуг для малого та середнього бізнесу.

Про це повідомив заступник директора з розвитку підприємництва ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» Андрій Ремізов під час конференції Access2Finance.

«Це цифровий сервіс, який дозволить підприємцям отримувати всю інформацію про існуючі види фінансування в Україні: державна підтримка, кредитування з міжнародних фондів, гранти, альтернативне фінансування.

Наша мета — оцифрувати всі існуючі можливості, зробити зручний доступ для учасників фінансового сектору до цього маркетплейсу для завантаження і постійного оновлення програм і забезпечити зручний доступ для підприємців», — зазначає Андрій Ремізов.

Він додає, що для користувачів будуть діяти фільтри, завдяки яким, ввівши потрібні параметри, можна буде отримати всі варіанти, куди можна звертатися з запитом щодо отримання фінансування.

Також Андрій Ремізов розповів, що ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» працює ще над одним сервісом «Аналітика стану українського бізнесу», який дозволить аналізувати реальний стан справ у бізнесі на основі відкритих даних.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua