В Україні відкрили дані щодо обсягів зерна на всіх елеваторах

10 грудня 2019, 09:44 2555

ДП «Держреєстри України» запускає нову послугу веб-перегляду інформації щодо обсягів зерна, яке зберігається по всій Україні, на підключених до Основного реєстру складських документів на зерно, та зерна прийнятого на зберігання зерновими складами.

Про це йдеться у повідомленні держпідприємства.

«Переглянути можна як загальні обсяги зерна, що знаходяться на зберіганні по Україні, в розрізі культур та класів зерна, так і обсяги, що зберігаються на кожному конкретному елеватору, який підключено до реєстру», — пояснюють у відомстві.

Дана послуга запущена в тестовому режимі з 7 грудня 2019 р. Для того щоб протестувати послугу, необхідно, використовуючи логін zvit та пароль 123, увійти до кабінету на сторінці перевірки легітимності складських документів на зерно.

«По закінченню тестового періоду, з 23 грудня 2019 р, послуга буде доступна після підписання договору на роботу в цій системі. Текст такого договору та умови підключення, будуть викладено у нас на сайті в найближчий час», — додали у «Держреєстрах України».

Також підприємство приймає побажання, відносно роботи нової послуги за адресою [email protected].


Для довідки: онлайн-видання AgroPortal.ua в партнерстві з інформаційно-аналітичною компанією «ПроАгро» 24 січня 2020 року в рамках масштабної події - II Аграрного Форуму «Елеватор-2020» - проведуть нагородження переможців премії «Елеватор року 2019».

Щоб приєднатися до церемонії нагородження — пишіть на пошту: [email protected]