В УКАБ новий генеральний директор

19 серпня 2019, 11:16 4553

Роман Сластьон став генеральний директором асоціації «Український клуб аграрного бізнесу».

Про це повідомив президент асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ), генеральний директор ІМК Алекс Ліссітса на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні представив нового генерального директора асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» Романа Сластьона. Знаю його понад 12 років, коли він ще, будучи студентом Національного університету біоресурсів та природокористування, прийшов в УКАБ як практикант з бажанням отримати певні практичні навички та вміння. Його аналітичні здібності та розуміння ситуації в аграрному секторі вразили одразу, тому він тоді ж отримав пропозицію працювати в УКАБ», — написав він.

Алекс Ліссітса зазначив, що подальша кар'єра нового гендиректора УКАБ була пов'язана і з міжнародними компаніями, зокрема BASF, а також з українськими, зокрема з практичним землеробством, адже останнім часом він був керівником сільськогосподарського підприємства «Слобожанщина Агро», що на Сумщині.

«Хочу побажати йому не лише підтримувати ті тісні зв'язки між бізнесом і державою, які вже склалися за 12 років функціонування УКАБ, але і посилити відстоювання інтересів членів УКАБ, особливо дивлячись на ті виклики, які стоять найближчим часом і щодо запровадження ринку земель сільськогосподарського призначення, і щодо глобальних змін у приватизації державного майна, тощо.

Бажаю Роману Миколайовичу надійно відстоювати інтереси аграріїв, як до цього робили його попередники», — додав президент УКАБ