У Києві відбудеться Форум зі зберігання, переробки та логістики зернових

13 жовтня 2020, 13:55 1956

У Києві відбудеться найбільший в Україні аграрний Форум галузей зберігання, переробки, трейдингу та логістики зернових Grain Storage Forum ELEVATOR.

Про це повідомляють організатори заходу Інформаційно-аналітична Група компаній ProAgro Group.

«Головна мета форуму — долучити до обговорення сьогоденних проблем і можливостей сталого розвитку галузей зберігання та переробки продукції рослинництва представників влади, бізнесу (елеватористів, постачальників, будівельників, логістів, трейдерів тощо), науки та посприяти впровадженню сучасних інновацій в галузь, знайти оптимальні рішення щодо підвищення ефективності роботи елеватора», — зазначає директор ГК ProAgro Group Олег Клименко.

N.B. Названы лучшие элеваторы Украины 2019

За його словами, форум складатиметься з двох конференцій — «Зберігання та переробка зерна 2021», «Трейдинг та логістика 2021», під час яких відбудуться семінари-презентації від постачальників товарів і послуг для галузі зберігання та переробки, науковців і експертів.

Крім того, відбудеться урочиста церемонія нагорождення переможців конкурсів «Елеватор року 2020», «Переробник року 2020», «Логіст аграрного ринку 2020», «Трейдер аграрного ринку 2020».


Для довідки: Grain Storage Forum ELEVATOR відбудеться 22 січня 2021 р. у Києві. Організатори події — Інформаційно-аналітична Група компаній ProAgro Group та Українська зернова асоціація (УЗА).