Стартує бізнес-курс для пасічників

21 жовтня 2020, 15:50 2696

Український проєкт бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP ) анонсував унікальний бізнес-курс для пасічників «Пасіка. Від хобі до бізнесу. Як перетворити пасіку в постійне джерело доходу».

Про це повідомляють автори навчального курсу UHBDP

Навчальна програма  розпочинається з 29 жовтня і складається з 20 відеоуроків, 5 крутих спікерів-експертів, відповіді на найактуальніші питання.

N.B. Эксперт: Ціна меду не покриває витрат пасічників

«Цей курс допоможе будь-якому бджоляру зі 100-ма та більшою кількістю бджолосімей зробити бізнес-крок вперед у своїй медовій справі. Бджолярі мають всі можливості стати повноцінними операторами ринку, але для цього вони повинні виробляти продукт, який має певну цінність для споживача. Наш курс якраз й розглядатиме, як бджоляру реалізувати ці можливості» - зазначають в Українському проєкті бізнес-розвитку плодоовочівництва.

Розраховано, що за 20 днів пасічники переглянуть відеоуроки, зможуть порівняти свій медовий світогляд з думкою експертів, побачити, що можна покращити в своєму бізнесі, задати питання спікерам, спілкуватися з ними у чаті.

Зареєструватися на курс «Пасіка. Від хобі до бізнесу. Як перетворити пасіку в постійне джерело доходу»  


Для довідки: бізнес-курс для пасічників «Пасіка. Від хобі до бізнесу. Як перетворити пасіку в постійне джерело доходу»  фінансується Урядом Канади.